Om mig

Frida Nilsson

Frida Nilsson

Jag är bara 25 år gammal men det jag upplevde i mitt liv kommer jag att dela med er alla. De lärdomar jag lärde mig under min graviditet och de ögonblick när jag först såg mitt eget barns ansikte. Att vara en mamma är den största saken i världen. Varje kvinna väntar ivrigt på denna dag. Jag gjorde det också, du har gjort det också. I det ögonblick vi har vårt barn öppnar världen armarna tillsammans. Men det här glada ögonblicket är halvfärdigt. Detta beror på att många frågor fortsätter att störa oss. De äldres välsignelse, läkarnas råd och kärlekens kärlek och kärlek ger oss hela.

Min erfarenhet var lite sötare och lite surt. Söta saker är redan kända för alla. När barnet kommer in i mors livmoder, blir all lycka i världen kvinnan allt tillsammans. Jag sa också surt; Det är på grund av de problem jag mötte under graviditeten. Det största problemet och största tillfredsställelsen är förknippad med amning. Folk säger att om du ammar så kommer du att förlora din vackra figur. Det är därför många mammor inte ammar sina barn. Snarare än att de använder mjölkpulver. Det här är något som jag ogillar mest, för jag tror att om du ammar ditt barn så kopplar det dig till ditt barn och gör din hud glödande mer än någonsin.

Barn

Vi kan få fördelarna med amning var som helst som allt är tillgängligt online idag eller om du också kan rådgöra med din läkare. Här delar jag mina personliga erfarenheter under graviditeten och därefter. Jag har bara ammade mina barn för första 6 månaderna. Varken gav dem mjölk eller flaska vatten. Jag var väldigt upprörd över att göra detta, men min beslutsamhet var fast. Jag visste vad jag vill ha. Jag visste också att jag kan göra det här. Det var väldigt mycket som ett uppdrag för mig. Men i detta uppdrag var jag tvungen att gå ensam. Varken min svärmor, eller mannen, bara jag, kan göra mycket i det här.

Men jag är glad vad som än hände. Barnen är friska. Jag kunde göra allt detta för att jag är en hemmafru. Arbetande damer måste möta problem. Vad som än händer är varje barn speciellt, precis som varje mamma.