Tisdag - sjön

Allmänt, Elias & Amanda, Hälsa, Hälsa - kroppen, Mammalivet / tisdag, sjön, sol, sommarlov, mammakroppen, baddräkt, solglasögon, ideal, / Permalink / 1
Hej på er! 
 
Strålande sol denna tisdag så vi tog oss ner till sjön för första gången denna sommar. Så härligt och det kom även några kompisar till barnen, kul! Elias plaskade på som om det var 30 grader i vattnet och Amanda doppade fötterna sen höll hon sig på gräset, en liten badkruka minst sagt.
 
Härligt att spendera en förmiddag nere vid sjön och nu är vi trötta. Vi ska ut i trädgården en runda och leka lite och jag tänkte passa på att fota lite sedan väntar det jobb/utbildning för min del. 
 
 
 
Jag har sakta men säkert lärt mig att acceptera min kropp efter två täta graviditeter, den ser inte ut som den gjorde innan och kommer troligtvis aldrig göra heller. Men det är okej, jag ska vara glad för att jag är frisk, kan gå och strunta i de där tankarna att man måste vara smal. I dag hade jag faktiskt min baddräkt på mig och jag skämdes inte. Det ska inte ni andra mammor heller göra!
 
#1 - - Camilla:

Så fint ni har det nere vid sjön.

Till top