Biomys

Allmänt / Permalink / 0
Går du ofta på bio? Jag har inte gått på bio sen jag flyttade hit och det är sex år sedan, men i dag fick vi till det. Jag och M var på bio, vi såg glada hälsningar från Missångerträsk. Sen bra och rolig film måste jag säga, passar alla åldrar. image Godis, chips och coca cola knaprade vi på under tiden. Tycker det är så dyrt att handla inne på SF! Varför ska det vara så dyrt, synd. image Vi avslutade alltihop med att äta pizza innan vi hämtade Elias och Amanda. En bra fredag med andra ord! Trevlig helg på er!    

Egen kvarg

Hälsa / Hälsa, kvarg, nyttigt, vaniljkvarg / Permalink / 0
God morgon på er! Älskar ni kvarg lika mycket som mig? Om ni gör det så har jag ett litet tips tills er. imageJag älskar vaniljkvarg men det är inte speciellt nyttigt då det innehåller mycket socker så jag testade att göra egen vaniljkvarg här om dagen. Du blandar bara vaniljpulver, ej vaniljsocker med naturell kvarg. Smaka av beroende på hur mycket vanilj du vill att det ska smaka. Supergott och nyttigt!

Veckans tips - LCC

Allmänt / Permalink / 0
I present fick jag tre produkter från LCC, en ansiktsskrubb, en två och ett schampo. image3 kopia Jag vet inte riktigt vad jag tycker om produkterna förutom att de luktar väldigt gott. Schampot som är long lastning tycker jag inte är bättre än något annat schampo eller så är det bara mitt hår som är som det är. Ansiktsskrubben hr jag inte hunnit testa än men jag tror att det är bra, vad jag har läst i alla fall. PicMonkey Collage   De var fint inslagna tycker jag!  
Till top