Onsdag, ingen sommar!

/ Permalink / 1
Hej! I dag blev det ett sent första inlägg men så kan det bli i bland. Vädret i dag är konstigt, ena stunden sol andra ösregn också blåst på det! Känns inte som att det är juni månad men hoppas på att september blir en fin månad. Jag och Elias har inte gjort många knop i dag, vi gick ut i regnet för att lämna några jeans som en annan tjej köpte sedan raka vägen hem igen. Jag har börjat sälja av de kläder jag inte kommer använda igen oavsett hur fina de är också har jag rensat ut allt jag aldrig använde innan. Några gravid/mammakläder har jag också rensat ut då det inte sitter bra denna graviditeten. Så det återstår inte mycket men ska försöka åka och handla på mig lite. Har ni tips på bra mamma/gravidkläder?

Barnmorskebesök

/ Permalink / 0
image I går var det dags för ett besök hos barnmorskan efter några veckor sen inskrivningen. Vi mätte magen som ligger precis på kurvan, precis som med Elias. Ganska häftigt då jag upplever att magen är större den gången. Bara lite mer underhudsfett enligt barnmorskan. Hjärtslagen låg på 134 och mitt järnvärde var bra. Tack och lov! Äter två nifferex om dagen plus blutsaft. Mitt blodtryck är lågt men vet inte vad jag ska göra åt det mer än att dricka mycket vatten. Också det här med vikten... Jag har gått upp nio kilo, vilket i sig inte är speciellt mycket men jag väger lika mycket nu som på förlossningen med Elias. Jag hade alltså en del kvar sen förra graviditeten. Jag ska inte lägga en massa energi på vikten nu så jag ska ta och kika på lite klänningar i stället. Ha en bra tisdagskväll!        

Tisdag

Allmänt / Permalink / 1
God morgon bloggen! I går fick bloggen hamna åt sidan då min syster var här och hälsade på, ville inte sitta vid datorn utan umgås med henne. Jag var även hos barnmorskan i går men tänkte skriva ett separat inlägg om det som kommer upp i eftermiddag. Nu sitter vi och myser och lyssnar på musik,om ett tag väntar det äventyr. Hoppas ni alla får en bra tisdag!
Till top