Libero startbox

/ Permalink / 1
Igår var jag och hämtade ut en startbox från Libero.  image Bra saker i tycker jag, inte så mycket men man kan inte få allt. Jag funderade på hur jag ska göra med blöjor. Om jag ska köpa storlek 1 eller 2? Enligt tillväxtultraljudet som vi gjorde är hon normalstor så då borde de gå att köra på storlek 2, de är från 3kg men sen vet man inte om hon är smal så de blir för stora. Jag får se hur jag gör.  

Lördag

Allmänt / Permalink / 0
Hej regniga lördag! Det är nog bara jag som är glad att det regnar, denna värmen som varit tar kål på mig. Men inte ska vi klaga här! Har suttit och kikat runder på kläder till hösten, till mig själv. Jag har sålt det mesta jag äger eftersom jag bestämde mig för a

Vecka 33

/ Permalink / 0
imageimage                                                                                                                                                                                                                                                                       Magen vecka 33 // Gravidappen vecka 33 Har sagt det innan och säger det igen, tiden går fort! Jag hinner inte riktigt med, även om jag vill ha ut henne nu så får jag lite smått panik att det är ca sju veckor kvar bara. Det är inte alls länge och jag tror inte jag har förstått riktigt vad som kommer hända snart. Jag kan få lite panik när jag tänker på att snart är det inte bara Elias att ta hand om, som får all uppmärksamhet utan det kommer en bebis också. Hur ska jag räcka till? Veckan som varit har rullat på, halsbrännan har kommit men även mensvärk. Tror det beror på att jag gick mycket förra veckan när vi var iväg på en minisemester också har jag även förvärkar ibland. Men ingenting som gör ont utan är mer som en påminnelse om vad som snart kommer ske. Jag tycker faktiskt att min mage har sjunkit lite men jag vet inte om det är för att jag så gärna vill att bebisen ska komma (även om jag innerst inne vill att hon stannar kvar till minst vecka 37).  
Till top